“Pasiunea creează! Pasiunea se transmite și clientului!”

Când vine vorba de domeniul frumuseții, pe lângă simțul estetic și viziune, profesioniștii pun accentul pe valori precum curaj, apropiere, empatie, responsabilitate și fericire.
Hairstylistul și trainerul REVLON PROFESSIONAL, George Constantin este unul dintre cei care, prin muncă și talent, înfrumusețează viața clienților.
Povestea sa în arta hairstylingului a prins viață în urmă cu 7 ani când a trăit un moment hotărâtor: de a alege în viață între zona de confort, de a rămâne pe un drum deja început, sau de a excela într-o meserie bazată pe talent și pasiune.
“…mi-am dat seama că facultatea pe care o urmam nu era ceea ce îmi doream.”
Momentul decisiv care i-a schimbat radical viața a fost acela în care s-a arătat ferm în urmarea cursurilor de coafor la “Academia INTERCOIFFURE”.
“După terminarea școlii de coafor am avut ocazia să lucrez în salon dreptucenic aproximativ 2 ani. Acest interval și-a pus amprenta asupra viitoarei mele cariere. Cel care mi-a oferit încredere, ajutându-mă să-mi înving teama și emoțiile specifice începutului, a fost Lucian Bratu, al cărui ucenic eram la
vremea respectivă. Arta colorimetriei am dobandit-o de la el, țin să-i mulțumesc foarte mult! De-atunci și până în prezent, salonul CRYSTAL COSMETICS FLOREASCA este a doua mea casă. Locul unde creez în fiecare zi pentru inspirația și mulțumirea clienților, căci nu există o recompensă mai mare!”
– susține hairstylistul.
În viziunea lui, privind tendințele anului 2018, acestea se rezumă la câteva cuvinte cheie, precum: naturalețe, lejeritate și inocență.
“Fără îndoială, anul acesta BLONDUL va fi în centrul atenției (blond auriu, blond platinat, blond foarte deschis, aproape de alb, blond cenușiu). Nu va lipsi din trend, nici de această dată, tehnica de balayage discret, accesorizată cu șuvițe luminoase. Din punct de vedere cromatic, movul este culoarea anului, urmat de nuanțele de caramel și scorțișoară.”
– dupa cum ne-a dezvăluit George Constantin.