„Când simți că ți-ai găsit vocația, nici nu mai pare meserie, este o extensie a ființei tale…”

Copilăria mi-a fost înserată de primele încercări în arta coafurii si a vestimentației, însă după o primă pornire prea rațională ca inginer în industria alimentară, mi-am conturat personalitatea, având curajul să rup ritmul și să răspund chemării pe care am avut-o de mic copil – adică celei de hairstylist si designer vestimentar, finalizând studiile si specializările pe ambele domenii în paralel. Când mă gândesc la cuvintele potrivite care mă descriu, mi-e greu să le aleg, tocmai pentru a nu induce în eroare pe nimeni, însă primul gând mă duce la următoarele: umană, sociabilă, creativă, exhaustivă, sufletistă, curioasă, perfecționistă, cu sete continuă de cunoaștere!
Se spune că nimic nu e de neînlocuit, eu însă prefer să spun că nici o experiență nu echivalează cu alta, astfel, nici pasiunea pentru arta părului nu o pot compara sau înlocui cu altceva. Caut și găsesc inspirație în orice moment, situație sau împrejurare. Mă străduiesc să fiu receptivă și deschisă, ca să pot fi mereu la curent cu ultimele tendințe în domeniul coafurii, vestimentației, tehnologiei digitale și nu numai. Totodată, consider că un păr frumos este întotdeauna un păr care te reprezintă ca și individ iar asta înseamnă că eu, ca și specialist în arta coafurii, voi face echipă cu tine, ca și client – să definim împreună ce te conturează atât pe partea de coloristică, cât și structural, pe forma finală, ținând cont de ocupație, vârstă , preferință, culoare, disponibilitatea și angajamentul de a-l îngriji.
Cred cu tărie că îți poți contura personalitatea purtând tunsoarea, coafura și culoarea care te flatează.
Trebuie să recunosc că uneori oboseala și stresul își spun cuvântul, însă, întâmpinând perioade bune sau mai puțin bune, am ajuns unde sunt acum. Sunt recunoscătoare că pot practica arta părului, alături de alți colegi de breaslă , talentați si dedicați meseriei. Când vine vorba de culori, texturi și volumetrii potrivite fiecărei persoane, aleg să propun, nu să impun. Cine are curaj să iasă din zona de confort, cu siguranță poate experimenta un look îndrăzneț, însă numai cu asumarea deciziei de a acorda atenție în plus întreținerii acestuia.
De-a lungul anilor mi s-a demonstrat că și dacă vii dintr-o comunitate mică și îți croiești propriul drum, dar rămâi fidel principiilor și educației în domeniul ales, munca îți este răsplătită, chiar dacă poate mai târziu decât te așteptai. La final de zi , înainte să stingem lumina, toți suntem la fel.