“Cea mai mare mulțumire este feedback-ul pozitiv primit de la clienti și recunoașterea pe plan profesional. Este un sentiment minunat să-mi văd lucrările publicate într-o revistă de profil!”

Încă din adolescență, în jurul vârstei de 16 ani, povestea mea în Arta Părului a prins rădăcini. Nu ratam nici o ocazie, coafam părul prietenelor, colegelor – a fost primul pas care mi-a confirmat cu câtă ardoare îmi doream să transform această pasiune într-o carieră.
Sunt o persoană visătoare, meticuloasă și perfecționistă, iar provocările pe care le întampin zi de zi sunt un stimulent extraordinar asupra evoluției mele profesionale și, totodată, o șansă de exprimare artistică! În realizarea coafurilor folosesc natura drept sursă principală de inspirație. Sfatul meu pentru clienții care trec pragul salonului meu, ar fi să opteze pentru un look care se armonizează cu trăsăturile feței și stilul propriu.
Într-adevăr, întotdeuna ne gândim la tendințe, însă pentru mine acestea constituie doar un ghid care să aducă un suflu modern în creația mea. Rareori o tunsoare sau o culoare reprezită doar atât – sunt o parte de exprimare a personalității nostre, ne identificăm cu ele și tocmai de aceea, în această meserie, sunt foarte importante abilitățile deosebite pe partea de empatie și comunicare. Este esențial să te simți confortabil cu stilul ales.
Principala mulțumire pe care o am în calitate de Hairstylist este bucuria din ochii clienților mei, când se privesc cu plăcere in oglindă. În acel moment simt că am avut o contribuție la starea lor de împlinire, iar acest sentiment este mai presus decat orice câștig financiar! Aș alege această meserie ori de câte ori aș lua-o de la capăt!