Te-ai plictisit de monotonia iernii si ai vrea sa intri in anotimpul cald cu un decor mai vesel, dar nu stii de unde sa incepi? In randurile urmatoare iti oferim cateva sugetii practice si usor de pus in practica.

Interioarele colorate par mai optimiste si ne incarca cu energie pozitiva. Asadar, o schimbare de decor inainte de sosirea primavarii va fi binevenita. Daca vrei sa schimbi complet atmosfera, atunci cea mai buna solutie este sa vopsesti peretii intr-o culoare vesela, cum ar fi galben. In cazul in care aceasta culoare este prea puternica pentru a o folosi in intreaga casa, rezuma-te sa o utilizezi intr-o singura incapere, cum ar fi pe hol, intr-un salon sau pe veranda. Adauga o masuta de cafea si doua scaunele albe si vei obtine imediat un colt vesel si luminos pentru discutiile cu cei dragi sau pentru micul dejun.

Daca vrei sa eviti deranjul produs de zugravirea peretilor, mizeaza pe accesorii colorate, de impact. De exemplu, daca ai in dormitor o oglinda mare, vopseste-i rama intr-o culoare puternica (vezi galeria foto). Impactul vizual si efectul decorativ sunt remarcabile. Cu un buget mic poti oferi un nou look interiorului cu ajutorul accesoriilor pentru pat. Inlocuieste-le pe cele vechi cu altele in culori solare si vei remarca diferenta. O alta solutie economica si care nu implica santier in casa o reprezinta stickerele, mai ales ca le poti lipi oriunde: living, dormitor, bucatarie, baie etc. In living, birou sau in incaperile in care exista polite sau rafturi montate in perete, foloseste rame foto colorate. Sunt moderne, simpatice si usor de gasit.

Sursa: http://www.casamea.ro/bricolaj/dupa-buget/intreaga-casa/cum-poti-inveseli-decorul-cu-bani-putini-13420